Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden | Céline van Aalst Stem- en Spraaktraining

Hoe komt een opdracht tot stand?
Per mail, telefoon of live wordt een afspraak gemaakt. Een incompany opdracht is bevestigd, wanneer een offerte van Céline van Aalst Stem- en Spraaktraining is ondertekend door de opdrachtgever. Voor open inschrijvingen geldt dat de inschrijving is bevestigd wanneer de investering door de deelnemer is betaald.

Hoeveel kost het?
Afhankelijk van de opdracht, voorbereiding, tijd en aantal deelnemers worden de kosten bepaald. Deze worden afgestemd met de opdrachtgever, waarna een opdracht tot stand kan komen. De kosten zijn inclusief materiaal en exclusief btw. Afhankelijk van de opdrachtgever dient er wel of geen btw berekend te worden en worden er afspraken omtrent reiskosten gemaakt.

Individueel traject
Een betaald pakket voor een individueel trainingstraject is maximaal 3 maanden na factuurdatum geldig.

Betaling
Voor open inschrijvingen, incompany trainingen en individuele trainingstrajecten dient de investering voorafgaand aan de training of workshop overgemaakt te worden. We willen de investering graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training of workshop ontvangen. Soms wordt in overeenkomst met de opdrachtgever de factuur achteraf gestuurd en deze dient uiterlijk binnen de wettelijke betalingstermijn betaald te worden.

Annulering door opdrachtgever
Bij annulering vindt er geen restitutie plaats. In dat geval wordt er in overleg met Céline van Aalst Stem- en Spraaktraining een nieuwe datum geprikt binnen 6 maanden van de oorspronkelijk vastgestelde datum.

Annulering individuele stemtrainingen
Een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren per app of sms geannuleerd te worden. Een afspraak die later wordt geannuleerd, wordt volledig in rekening gebracht.

Annulering door Céline van Aalst Stem- en Spraaktraining
Soms komt het voor dat een training niet door kan gaan. We vinden dat Céline van Aalst Stem- en Spraaktraining in dat geval het recht heeft de training of workshop te verplaatsen naar een nieuwe datum. Alleen in uitzonderlijke gevallen vindt restitutie plaats.

Intellectueel eigendom
In sommige trainingen krijgen de deelnemers een werkboek. Wil je daar in jouw bedrijf of organisatie iets mee doen, overleg dit dan eerst met ons.

Veiligheid en vertrouwelijkheid
Céline van Aalst Stem- en Spraaktraining zal met alle gegevens van alle deelnemers vertrouwelijk omgaan. Filmbeelden en foto’s worden enkel gemaakt en gedeeld met toestemming van alle deelnemers. We praten en delen niets over de inhoud van jouw training of coaching, tenzij je hebt aangegeven dat je het goedvindt.

Klachten
Wanneer je verwachtingen anders waren of als je de training of workshop graag anders had gewild, laat het ons dan, het liefst nog tijdens de training, weten. Aan het eind van een traject is het soms lastig nog iets voor je te kunnen aanpassen. Feedback wordt gewaardeerd.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops en trainingen van Céline van Aalst Stem- en Spraaktraining. Op alle workshops en trainingen is het Nederlands recht van toepassing.

GRATIS STRATEGIE GESPREK

Maak nu direct een online afspraak!

Maak afspraak

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00