Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden | Your Voice Power

Hoe komt een opdracht tot stand?
Per mail, telefoon of live wordt een afspraak gemaakt. Een incompany opdracht is bevestigd, wanneer een offerte van Your Voice Power is ondertekend door de opdrachtgever. Vanaf dat moment ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Voor open inschrijvingen, individuele trajecten, het Premium Programma en de VIP dag geldt dat de inschrijving is bevestigd wanneer de investering door de deelnemer is betaald. Met de betaling van de factuur ga je dan automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Hoeveel kost het?
Afhankelijk van de opdracht, voorbereiding, tijd en aantal deelnemers worden de kosten bepaald. Deze worden afgestemd met de opdrachtgever, waarna een opdracht tot stand kan komen. De kosten zijn inclusief materiaal en exclusief btw. Afhankelijk van de opdrachtgever dient er wel of geen btw berekend te worden en worden er afspraken omtrent reiskosten gemaakt.

Individueel traject
Een betaald pakket voor een individueel trainingstraject is maximaal 3 maanden na factuurdatum geldig.

Betaling
Voor open inschrijvingen, incompany trainingen en individuele trainingstrajecten dient de investering voorafgaand aan de training of workshop overgemaakt te worden. We willen de investering graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training of workshop ontvangen. Soms wordt in overeenkomst met de opdrachtgever de factuur achteraf gestuurd en deze dient uiterlijk binnen de wettelijke betalingstermijn betaald te worden.

Annulering door opdrachtgever
Bij annulering vindt er geen restitutie plaats. In dat geval wordt er in overleg met Your Voice Power een nieuwe datum geprikt binnen 6 maanden van de oorspronkelijk vastgestelde datum. In het geval er al een locatie is gereserveerd, worden de annuleringskosten bij de opdrachtgever in rekening gebracht.

Annulering individuele stemtrainingen
Een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren per app of sms geannuleerd te worden. Een afspraak die later wordt geannuleerd, wordt volledig in rekening gebracht. Bij het Premium Programma geldt dat de Skype sessies een keer kosteloos kunnen worden verzet. Wanneer er na de eerste keer nog een keer wordt afgemeld voor een Skype sessie, zal deze niet worden ingehaald of apart worden gefactureerd.

Annulering door Your Voice Power
Soms komt het voor dat een training niet door kan gaan. We vinden dat Your Voice Power in dat geval het recht heeft de training of workshop te verplaatsen naar een nieuwe datum. Alleen in zeer uitzonderlijke gevallen vindt restitutie plaats,

Intellectueel eigendom
In sommige trainingen krijgen de deelnemers een werkboek, video’s of geluidsopnames. Wil je daar in jouw bedrijf of organisatie iets mee doen, overleg dit dan eerst met ons. Er mag niets van het materiaal gekopieerd of gedeeld worden.

Veiligheid en vertrouwelijkheid
Your Voice Power zal met alle gegevens van alle deelnemers vertrouwelijk omgaan. Filmbeelden en foto’s worden enkel gemaakt en gedeeld met toestemming van alle deelnemers. We praten en delen niets over de inhoud van jouw training of coaching, tenzij je hebt aangegeven dat je het goedvindt.

Klachten
Wanneer je verwachtingen anders waren of als je de training of workshop graag anders had gewild, laat het ons dan, het liefst nog tijdens de training, weten. Aan het eind van een traject is het soms lastig nog iets voor je te kunnen aanpassen. Feedback wordt gewaardeerd.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops en trainingen van Your Voice Power. Op alle workshops en trainingen is het Nederlands recht van toepassing.

 

Online Audiotraining Inspirerend Spreken

Meer informatie / Online kopen!

Maak afspraak
×

WhatsApp Chat

Klik op een van onze onderstaande vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@yourvoicepower.nl

× Hoe kan ik je helpen?