Over Céline

Van jongs af aan heb ik al een fascinatie voor geluiden. In eerste instantie vooral met het geluid van de dwarsfluit. Ik ging naar de Jong Talentklas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Elk weekend speelde ik in allerlei orkesten en ensembles en stond geregeld op het podium.

Uiteindelijk zag ik in dat mijn interesse niet alleen in dwarsfluit spelen en optreden lag, maar dat ik graag kennis en vaardigheden wilde leren aan anderen.

Ik besloot Docent Muziek te gaan studeren. Daar ontdekte ik mijn passie voor de stem. Je stem is het instrument wat je altijd bij je hebt en het meest persoonlijke en dat spreekt mij enorm aan.

Van daaruit ben ik de opleiding Logopedie gaan doen en al tijdens mijn studie ging ik werken als stem- en presentatiedocent op de Artez Hogeschool voor de Kunsten. Ik liep stage op de Toneelacademie Maastricht en bij Codarts Muziektheater in Rotterdam als stem- en spraakdocent. Gelijk na mijn opleiding ging ik werken op de Toneelacademie Maastricht als ste- en presentatiedocent.

Steeds meer vroeg ik me af of deze kennis en vaardigheden ook zinvol zouden zijn voor bedrijven. Dat bleek zeker zo te zijn. Ik ging steeds meer incompany trainingen verzorgen en één op één trainingen. Want voor bedrijfseigenaren, ondernemers, verkopers en leidinggevenden is het heel zinvol om te weten hoe je overkomt en je verhaal goed over te brengen aan je doelgroep.

Naast de trainingen vanuit Your Voice Power, ben ik de vaste speakercoach bij TEDx Eindhoven en spreek ik voice-overs in.

Werkwijze

Altijd kijk ik naar het geheel. Hoe sta je, hoe kom je over, wat hoor en zie ik? En wat is je idee, je kernboodschap? Dat vormt het uitgangspunt. Met veel praktische oefeningen die veelal gericht zijn op het goed waarnemen werken we aan je verhaal. De vorm en inhoud. Je stemgeluid en lichaamstaal. We bekijken of die passend zijn bij de inhoud van je boodschap. Soms werken we alleen aan de vorm, soms aan zowel de vorm als de inhoud. Het uitgangspunt is dat je boodschap niet alleen goed begrepen wordt door je doelgroep, maar dat je ook echt je doelen bereikt, zoals het verhogen van je salesresultaten, het verhogen van je zichtbaarheid en het versterken van de vertrouwensband met je doelgroep.

Missie

De missie van Your Voice Power is je verhaal op krachtige wijze overbrengen en je doelgroep raken en in beweging brengen, daar staat Your Voice Power voor. Daarmee faciliteren we persoonlijke en zakelijke groei.

Visie

Ik geloof dat ieder van ons iets waardevols te vertellen heeft en dat de wereld steeds meer op zoek is naar het menselijke. Je stem is je persoonlijkste instrument dat, zeker in deze wereld die steeds digitaler wordt, het verschil maakt.

Online Audiotraining Inspirerend Spreken

Meer informatie / Online kopen!

Maak afspraak
×

WhatsApp Chat

Klik op een van onze onderstaande vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@yourvoicepower.nl

× Hoe kan ik je helpen?