Céline van Aalst

Voice & Speech Coach

“Words mean more than what is set down on paper. It takes the human voice to infuse them with deeper meaning” – Maya Angelou

Mijn verhaal

Van jongs af aan heb ik een grote interesse in geluiden en mensen. Ik begon op jonge leeftijd met dwarsfluit spelen en vond het daarbij vooral interessant hoe je met een zelfde instrument, zoveel verschillende soorten klanken kunt maken. Ik ging naar de jong talenklas van het Koninklijk Conservatorium, waarna ik daar Docent Muziek ging studeren en stond veel op het podium. Ik merkte dat ik het ontzettend inspirerend vond om niet alleen met instrumenten bezig te zijn, maar ook vooral bezig te zijn met je eigen stem, je eigen persoonlijke instrument. Ik raakte gefascineerd door alle mogelijkheden die de stem heeft, waarmee je mensen helemaal mee kunt nemen in verhalen.

Ik besloot Logopedie te gaan studeren en me helemaal te specialiseren in de stem, spraak, presentatie en coaching. Ik ontdekte wat de elementen zijn waardoor mensen naar je blijven luisteren en kijken en hoe we dat kunnen beïnvloeden. Ik deed kennis en ervaring op bij de Toneelacademie Maastricht, Codarts Muziektheater Rotterdam en Artez Hogeschool voor de Kunsten.

Momenteel geef ik training en coaching in het bedrijfsleven en de overheid en ben ik stemtrainer op de Toneelacademie Maastricht en sprekerscoach bij TEDx Eindhoven. Elk jaar besteed ik veel aandacht aan ontwikkeling op het gebied van stem, presentatie en coaching om daarmee nog meer waarde te kunnen leveren.

Visie en Missie

Visie

Your Voice Power vindt persoonlijke benadering, ook in groepen, heel belangrijk. Ieders stem en verhaal is immers anders. Het creëren van een veilige vertrouwelijke omgeving staat voorop, om op die manier de ruimte voor een succesvol leerproces te geven. Your Voice Power gelooft dat je met je stem verbindt en daarmee contact versterkt tussen mensen.

Missie

Your Voice Power gelooft dat elk bedrijf en elk mens een uniek verhaal heeft. Zij wil de juiste oplossing bieden om je verhaal overtuigend en betrouwbaar over te laten komen. Your Voice Power wil zowel persoonlijke als zakelijke groei faciliteren en unieke toegevoegde waarde leveren.

Mijn Werkwijze

In de trainingen en workshops observeer ik je stem, spraak en lichaamstaal. Aan de hand daarvan gaan we zo snel mogelijk praktisch aan de slag.

Door veel te oefenen, luisteren en kijken ontwikkel je de vaardigheden in je stem, spraak en lichaamstaal. Tijdens de training vinden er ook evaluatiemomenten plaats, om de juiste koers te blijven varen.

Your Voice Power gebruikt stem-, spraak- en coachtechnieken die je leren jezelf en je omgeving scherp waar te nemen.

Céline is a great trainer who has a great ear to your way of speaking and knows how to improve the way your audience perceives you.

Jasper Boertjens Process Engineer, Employeneur at TMC
Jasper Boertjens

Céline is ervaren en spontaan, ze geeft veel individuele aandacht en begrijpt wat je nodig hebt. Ik heb veel geleerd!

Maaike Wentink Talent Manager at Crossphase
Maaike Wentink

Céline is a true professional in the area of voice- and presentation coaching.

Ber Deriks Sr. HR-manager D&E Metrology Cluster at ASML
Ber Deriks

Céline is a professional who gives practical tips that make a huge difference in your performance.

Stefanie Jansen CoCreator at The CoCreators, Tedx Speaker
Stefanie Jansen

Ze kan zelf erg goed stemmen imiteren, dat helpt bij de trainingen.

 

Michiel van Hooijdonk Production Engineer at GVB via TMC
Michiel van Hooijdonk

Voordelen van Voicetraining

  • Je versterkt je uitstraling
  • Je leert vertrouwen te wekken
  • Je boodschap wordt gehoord
  • Je trekt de aandacht
  • Je stemt af en bouwt rapport op
  • Je leert je communicatie en contact te beïnvloeden
  • Je krijgt de regie en controle in presentaties, pitches, verkoopgesprekken, klantcontact, vergaderingen en telefoongesprekken.

"Je stem is zoveel meer dan alleen geluid, je stem bepaalt je succes en het mooie is dat iedereen daar naartoe kan groeien."
- Céline van Aalst

Online Audiotraining Inspirerend Spreken

Meer informatie / Online kopen!

Maak afspraak
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00