Als onderneming ben ik verplicht informatie te verschaffen over de omgang met je persoonsgegevens.

In deze verklaring wordt uitgelegd wat er met je persoonsgegevens gebeurt, met welke doelen en hoe ze worden bewaard en beveiligd.

Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. Als je informatie opvraagt via het contactformulier, gebruik ik je e-mailadres of telefoonnummer om contact met je op te nemen.

Wanneer je de website bezoekt, het contactformulier invult of gebruik maakt van mijn diensten, worden je persoonsgegevens verwerkt. Je voor- en achternaam en e-mailadres, IP adres (het adres vanaf waar de website is bezocht, oftewel de gebruikte internetverbinding) en gegevens over je activiteiten op de website worden verwerkt. Bij een aanvraag van diensten worden tevens je adresgegevens en telefoonnummer verwerkt.
Bovenstaande gegevens die je via de website verstuurd worden ook verwerkt om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.

De persoonsgegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen en om de diensten te kunnen uitvoeren. Ik gebruik je naam en contactgegevens om contact te onderhouden en je te informeren over de aan de diensten gerelateerde zaken.

Je gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen en ook niet voor besluitvorming op basis van computerprogramma’s en systemen zonder tussenkomst van mensen.
Enkel wanneer het noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitvoering worden je gegevens gedeeld met:
• websitehoster en websitebeheerder, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren
• Mollie Payments, Ideal en Paypall, vanwege de adresgegevens die ze nodig hebben om betalingen te kunnen verwerken
• Calendly, voor het boeken van een afspraak.
• het boekhoudprogramma en boekhouder, vanwege inzage in facturen met adresgegevens
• Google Analytics, voor de analyse van bezoekgegevens van de website.
• Ik ben akkoord gegaan met de privacyverklaringen van bovenstaande partijen. De privacyverklaringen van deze partijen zijn te vinden op hun websites. Een verwerkersovereenkomst is alleen noodzakelijk tussen bedrijven die data onderling zonder aanvraag van de verwerkersverantwoordelijke uitwisselen.
• Als klant van KNAB bank ben ik automatisch akkoord gegaan met hun privacybeleid. Een verwerkersovereenkomst met de bank is hierdoor niet nodig om te voldoen aan de wet AVG. Zie voor meer informatie hierover: www.knab.nl/contact

Functionele en analytische cookies worden gebruikt om mijn website naar behoren te laten werken en het gebruiksgemak te garanderen. Daarnaast worden via Google Analytics algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres. Een cookie is een klein eenvoudig tekstbestand dat bij een eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op je computer of mobiele apparaat. Via de instellingen van je internetbrowser kun je je afmelden voor cookies (niet meer opslaan). Daar kun je tevens alle eerder opgeslagen informatie verwijderen en een melding laten geven bij het verzenden van cookies. Sommige websites functioneren minder goed wanneer alle cookies zijn uitgeschakeld.

Met Google Analytics wordt het bezoek- en klikgedrag op de website geanalyseerd. Deze informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de VS. Op de website van Google Analytics is hun privacybeleid terug te vinden. Het verzamelen van gegevens gebeurt op een privacy vriendelijke manier. Het klant gedeelte van het IP adres is geanonimiseerd, gegevens delen is uitgezet en er wordt geen gebruik gemaakt van een combinatie van andere Google diensten met Google Analytics. Google kan gegevens aan derden verschaffen alleen in geval van wettelijke verplichting of zover derden informatie voor Google Analytics verwerken. Ik heb daar geen invloed op.

Je gegevens zijn goed beveiligd. Mijn computer is extra beveiligd met tweefactor authenticatie en FileVAULT. Mijn computer is met technische maatregelen beveiligd en de website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat.

Alle informatie die per mail gedeeld wordt, sla ik zorgvuldig op. Telefonisch of live gedeelde informatie wordt enkel vastgelegd om trainingsdoelen te bepalen en de voortgang van de training te beschrijven. Nooit zal informatie die je met mij deelt, gedeeld worden met derden.

Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. De gegevens van bestaande en potentiële klanten worden niet langer bewaard dan twee jaar na afloop van de laatst genoten dienst.

Een uitzondering geldt voor mijn administratie, waarin ik zoals elke ondernemer wettelijk verplicht ben de administratie inclusief facturen met adresgegevens zeven jaar te bewaren.

Wanneer je je gegevens wilt inkijken of laten verwijderen of er iets niet klopt, kun je contact met mij opnemen. Indien je er aanleiding toe ziet, kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Your Voice Power
celine@yourvoicepower.nl
+31(0)6 27328973

GRATIS STRATEGIE GESPREK

Maak nu direct een online afspraak!

Maak afspraak
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00

Pin It on Pinterest

Share This