Stemtrainingen


“We often refuse to accept an idea merely because the tone of voice in which it has been expressed is unsympathetic to us.” - Friedrich Nietzsche

Over Céline

Stemcoach | Stemtrainer Toneelacademie Maastricht | Sprekerscoach TEDx Eindhoven.

Trainingen

Stemtrainingen incompany of individueel.

Stem Workshop

Open inschrijving stemworkshops.

Contact

Neem contact op via telefoon, e-mail of vul het contactformulier in.

Train je stem en krijg meer succes

Word een hooggewaardeerde speker, coach, ondernemer, leidinggevende of expert.

Je stem is onderdeel van je identiteit. De mogelijkheden om de mensen om je heen te overtuigen, inspireren en beïnvloeden hangen af van je stem. Je persoonlijke en zakelijke succes zijn verbonden aan de manier waarop je communiceert. Je stem is een belangrijk onderdeel van je communicatie. Train je stem en krijg de regie en controle in je communicatie.

Waarom stemtraining?

Je stem bepaalt hoe je overkomt

Met je stem laat je direct een bepaalde indruk achter. Door je stem te trainen, maak je een krachtige indruk en bouw je aan persoonlijk en zakelijk succes.

Je stem bepaalt je overtuigingskracht

Door je stem te ontdekken en de stemtechnieken te leren die bepalend zijn in overtuigingskracht, versterk je je boodschap. Hierdoor krijg je de regie en controle in je communicatie.

Je stem is de tool om aandacht te krijgen

Door te leren welke stemelementen bepalend zijn om de aandacht te krijgen en vast te houden, blijft je publiek, collega, klant of werknemer geboeid en weet je zeker dat je gehoord wordt.

Je stem helpt je contacten te versterken

Your Voice Power begrijpt als geen ander dat je niet alleen getraind wil worden, maar dat je ook echt resultaat wil behalen en persoonlijk en zakelijk succes behaalt.

Je stem helpt je contacten te versterken

Your Voice Power begrijpt als geen ander dat je niet alleen getraind wil worden, maar dat je ook echt resultaat wil behalen en persoonlijk en zakelijk succes behaalt.

Céline is a great trainer who has a great ear to your way of speaking and knows how to improve the way your audience perceives you.

Jasper Boertjens Process Engineer, Employeneur at TMC
Jasper Boertjens

Céline is een warme vrouw die stemtrainingen geeft die direct toe te passen zijn voor zowel face2face als telefonische verkoopgesprekken.

Menno Krijgsman Sales Coach at Van der Logt Group
Menno Krijgsman

Céline is a professional who gives practical tips that make a huge difference in your performance.

Stefanie Jansen CoCreator at The CoCreators, Tedx Speaker
Stefanie Jansen

Céline is ervaren en spontaan, ze geeft veel individuele aandacht en begrijpt wat je nodig hebt. Ik heb veel geleerd!

Maaike Wentink Talent Manager at Crossphase
Maaike Wentink

Céline comes recommended for voice coaching. She is capable of helping individuals improve and optimise their presentation and expression skills to have more impact.

Maarten K. Pieters PHILIPS Lighting
Maarten K. Pieters

Wat is stemtraining?

Je stem en spraak zijn een belangrijk onderdeel van je overkomen. Door stemtraining leer je vertrouwen te wekken, verstaanbaar en efficient te spreken, de aandacht vast te houden en overtuigend over te komen. Hiermee krijg je de regie en controle in presentaties, klantcontact, pitches en vergaderingen. 

In stemtraining leer je effectief spreken en presenteren, zowel voor groepen als 1:1 contact. Voorbeelden van stemtrainingen zijn: overtuigend spreken, verkopen met je stem, stem telefoontraining en uitspraaktraining. Je leert je stem af te stemmen op je boodschap en doelgroep. Dit zorgt ervoor dat je gehoord wordt, de aandacht vasthoudt en vertrouwen wekt.

Hoe weet ik of stemtraining bij mij past?

Your Voice Power begrijpt als geen ander dat je niet alleen getraind wil worden, maar dat je ook echt resultaat wil behalen en persoonlijk en zakelijk succes behaalt.

Ik ben geen verkoper, heb ik dan wel iets aan stemtraining?

Jazeker, met stemtraining leer je niet alleen beter te verkopen, je leert hoe je de aandacht krijgt, overtuigt en versterkt je contacten.

Ik heb geen medische stemklachten, waarom zou ik dan stemtraining volgen?

Zelfs de beste sprekers krijgen stemtraining. Hiermee krijgen ze nog meer invloed en worden ze nog beter in wat ze het liefst doen.

Ik ben al goed in mijn werk. Waarom zou ik dan stemtraining volgen?

De manier waarop we onszelf waarnemen, is vaak anders dan hoe anderen ons waarnemen. Door stemtraining leer je hoe je overkomt op de ander. Zelfs de beste sprekers leren nog elke dag.

Hoe weet ik of stemtraining echt werkt?

Céline van Your Voice Power heeft veel ervaring opgedaan met sprekers. Elke keer blijkt weer dat stemtraining positief bijdraagt aan successen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Mensen luisteren al naar mij, waarom zou ik dan stemtraining volgen?

Of mensen naar je luisteren, zegt nog niets over hoe anderen je waarnemen. Wie wil je zijn en straal je dat ook echt uit? In stemtraining werk je aan een krachtige uitstraling en boodschap.

Mijn werkwijze

Céline van Your Voice Power leert je dezelfde technieken en vaardigheden aan die zij gebruikt bij opkomende acteurs en gerenommeerde sprekers. In de trainingen en workshops worden je stem, spraak en lichaamstaal geobserveerd. Aan de hand daarvan gaan we zo snel mogelijk praktisch aan de slag.

Door veel te oefenen, luisteren en kijken ontwikkel je de effectieve technieken en vaardigheden in je stem, spraak en lichaamstaal. Your Voice Power gebruikt stem-, spraak- en coachtechnieken die je leren jezelf en je omgeving scherp waar te nemen, waardoor je de regie en controle krijgt in je communicatie.

Hoe het werkt

Neem contact op

Samen brengen we je leerwensen in kaart en krijg je het juiste trainingsadvies.

i

Volg de training

Tijdens de training werken we samen doelgericht aan je leerwensen.

Behaal je resultaat

Zowel tijdens als na afloop van de training evalueren we het trainingsproces om stap voor stap naar het succes te groeien. Succes nog niet behaald? Samen bepalen we wat er nu nog nodig is voor blijvend succes.

“Words mean more than what is set down on paper. It takes the human voice to infuse them with deeper meaning” – Maya Angelou

"Je stem is zoveel meer dan alleen geluid, je stem bepaalt je succes en het mooie is dat iedereen daar naartoe kan groeien."
- Céline van Aalst

Online Audiotraining Inspirerend Spreken

Meer informatie / Online kopen!

Maak afspraak
× Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 17:00